top of page

Prisma Performance

" Een lichtstraal wordt afgebogen opdat je na breking van het licht, het volledig spectrum pas echt kunt bewonderen.."

Elke onderneming verdiend specifieke aandacht en focus, vanuit elk perspectief en elke invalshoek, want alleen dan is groei binnen handbereik.

Missie

Prisma Performance wil inzichten veranderen en de "kijkhoek" van bepaalde uitdagingen veranderen. Door samen met de opdrachtgever de uitdagingen van de visie te scheiden en pragmatische aanbevelingen te doen, volgt snellere groei en beter geborgde verandering

Dit bewerkstelligen wij door de focus te leggen op een onderbouwde strategie, gevolgd door een pragmatische executie. Met de middelen die beschikbaar zijn in een helder en meetbare planning. Maar altijd met ambitie en passie!

Visie & Ervaring

Prisma vult geen vuistdikke analyses en schrijft geen uitgebreide (vaak gekopieerde...) adviezen.

Prisma probeert altijd concrete aanbevelingen te doen en werkbare veranderingen aan te brengen in uw organisatie, en ook specifiek voor uw organisatie. Zodat u de strategie kunt uitvoeren en bewaken.

Wij hebben significante ervaring in Automotive (Corporate & Captive niveau, Importeurs en Auto-Holdings), Media (Telegraaf Media groep, Autotrader, viaBOVAG.nl) en Bank/Verzekeringswezen (Bovemij, BOVAG, BFM en Care4Lease) en zetten ons netwerk in voor het succes van uw onderneming.

bottom of page