top of page

Diensten

Interim management, project ondersteuning, (tijdelijke) commerciele aansturing 

Interim Diensten

Prisma is in staat om snel en doortastend een positie in uw onderneming in te nemen. Door een goede quick-scan en veel ervaring in verschillende (complexe) organisaties, kan er precies de juiste hoeveelheid en intensiviteit van (interim) management worden toegepast. Niet om eindeloos uren te schrijven, maar om uw onderneming echt vooruit te helpen. Dit kan binnen het algemeen management zijn, een tijdelijke directie functie, of een specifieke afdeling waar hulp gewenst is.

Advies en Aanbevelingen

Prisma analyseert uw onderneming op het gebied van markt- en branche ontwikkelingen, (markt)-actualiteiten en technische ontwikkelingen. Met een scherp oog voor digitalisering vraagstukken en de impact van de almaar groeiende platform economie. Met onze ervaring op gebied van Automotive, Finance en Insurance (tech), weet u zeker dat alle invalshoeken worden gebruikt.

Wij schrijven mee aan uw businesscases en ontwikkelen een executie strategie- en beleid.

Sales & Marketing

Met een sterke achtergrond in (complexe) key-account sales trajecten en politiek stakeholder management, is Prisma de aangewezen partij om uw onderneming te ondersteunen in groei, ROI en Profitability focus binnen de commerciele afdelingen. Het transformeren en, indien noodzakelijk, reorganiseren van sales en marketing afdelingen is een speerpunt.

Wij verzorgen ook korte, pragmatische trainingen (online!) voor Sales managers, Key-accountmanagers en specialisten in Sales. Neem contact met ons op voor een transparant voorstel

bottom of page